Hopp til hovedinnhold


Ambulanse har kjørt av veien

En person er bekreftet alvorlig skadd. Tre er hentet av redningshelikopteret, melder Finnmark Dagblad.

Nødetatene har rykket ut til Repparfjord i Kvalsund kommune torsdag formiddag, etter at en Alta-ambulansen kjørte av veien. Et Sea King redningshelikopter ble rekvirert, og tre personer ble fløyet til Hammerfest sykehus.
Medierådgiver Eilert Sundt ved helseforetaket opplyste på et tidligere tidspunkt at han hadde fått melding om at to personer var skadd; en pasient og en ansatt ved Finnmarkssykehuset helseforetak.
– De to helsearbeiderne viser seg å være uskadd, men blir liggende til observasjon på sykehuset. Pasienten, som var i ambulansen, er moderat til alvorlig skadd, men stabil. Pasienten blir liggende til observasjon og videre behandling, sier Sundt til Finnmark Dagblad.
Undersøker ulykken
Operasjonsleder i Vestfinnmark politidistrikt opplyser at politiet er i gang med en rutinemessig etterforskning, men har foreløpig ikke informasjon om hendelsesforløpet.
– Politiet er i gang med avhør av de involverte i ulykken. Vi vil vi få klarhet i hva som har skjedd og hva som var den naturlige årsak til ulykken, og hvilke skader pasienten hadde fra før, sier Magnus Siljehaug.
En kilde FD har snakket med opplyste at veien var sporete og dårlig på ulykkesstedet, ved brua like bortenfor ungdomssenteret på Skaidi. Politiet bestilte strøing på veien klokken 13.
Les mer om saken hos Finnmark Dagblad