Hopp til hovedinnhold


113 Friskusene i 71 grader nord?

- Jeg kjenner de to andre så godt at jeg meldte dem på uten å spørre dem, sier friskus nummer 1, Morten Næss Bjerkeli. Ambulansetrioen fra Nesset kjemper nå om å vinne en tur i ekte 71 grader nord-stil.

- Jeg kjenner de to andre så godt at jeg meldte dem på uten å spørre dem, sier friskus nummer 1, Morten Næss Bjerkeli. Ambulansetrioen fra Nesset kjemper nå om å vinne en tur i ekte 71 grader nord-stil, skriver Romsdal Budstikke.

113 Friskusene ligger nå an til en tredjeplass i konkurransen om å vinne en tur i en avstemingsbasert konkurranse hvor premien er en ukes tur i ekte 71 grader nord-stil. Og det er nå de trenger de stemmene de kan få.

Klikk her for stemme på 113 Friskusene

Konkurransen arrangeres av telefonselskapet One Call, med store sponsorer som Helly Hansen, Forsvaret og TV-Norge.

- Blant over tusen påmeldte lag ble 28 lag trukket ut på bakgrunn av sin innsendt begrunnelse. Vi som kaller oss "113 Friskusene" ble ett av dem, og er det eneste laget fra Møre og Romsdal som er med i finalen, sier Morten Næss Bjerkeli. De andre friskusene heter Ola Einar Stolsmo og Eva Solstad Alme. Alle tre er ambulansepersonell i Nesset, med base i Eidsvåg.

To uker inn i avstemmingskonkurransen ligger de på 3. plass, med nesten 2000 stemmer. Det er de fire lagene med mest stemmer som får premien.

Premieturen vil bli filmet, og deler av turen vil bli vist på TV-Norge.

Les hele saken i Romsdal Budstikke