Akutthjelper

Sparebanken Møre deler ut hjertestartere

Gjennom å dele ut hjertestartere, vil Sparebanken Møre og Røde Kors bidra til å gjøre det tryggere på idrettsarenaer i distriktet.

Publisert Sist oppdatert

Gjennom å dele ut hjertestartere, vil Sparebanken Møre og Røde Kors bidra til å gjøre det tryggere på idrettsarenaer i distriktet. Det skriver Fotball.no

Frem til 31. desember kan lag og organisasjoner søke Sparebanken Møre om å få en hjertestarter. 20 hjertestartere er kjøpt inn gjennom Røde Kors i Møre og Romsdal, og med hjertestarteren følger også et 5-timers kurs i førstehjelp og bruk av hjertestarteren.

Samarbeid med Røde Kors
Utdelingen av hjertestarterne gjennomføres i samarbeid med Røde Kors, og i følge banksjef Merete Wiig i Sparebanken Møre er det flere grunner til det.
- Vi har god erfaring med Røde Kors fra tidligere, og det var avgjørende for oss at Røde Kors i tillegg kan gi grundig opplæring til de som får hjertestarteren. Inntil 10 personer fra hver organisasjon får delta på kurs, og ingen organisasjoner vil få utdelt starteren før kurset er gjennomgått, fastslår Wiig.

Les hele saken her

Informasjon og søknadskjema finner du her

Powered by Labrador CMS