Aktuelt

Ambulansearbeider Ståle Baldvinsson gikk videre i The Voice på TV2

Ståle gikk videre i The Voice: – Jeg tror på sang i dystre situasjoner

Ambulansearbeider Ståle Baldvinsson har sunget for pasienter i ambulansen. Nå synger han for hele Norge i The Voice på TV2.

Publisert Sist oppdatert

Fredag gikk startskuddet for sesong 8 av The Voice på TV2. Hvis du har sett første sending, har du trolig lagt merke til Ståle Baldvinsson. Han jobber som paramedic ved Oslo Universitetssykehus, på prehospital klinikk på Prinsdal ambulansestasjon. I tillegg jobber han 50 prosent som eneredder i akuttbil på Nesodden.

Fredag overrasket han mange da han i beste sendetid fremførte «When we were Young» av Adele, og med det sang seg videre i sesongpremieren.

Hvis du ikke har sett The Voice, så er konseptet at mentorer sitter med ryggen til deltagerne, og snur stolene etter hvert som de mener deltagerne fortjener å gå videre i konkurransen. Mentorene er Espen Lind, Ina Wroldsen, Yosef Wolde-Mariam og nykommeren Jarle Bernhoft, og det var sistnevnte som snudde stolen til fordel for Ståle Baldvinsson.

Abonnementstilbud

Følg med på hva som skjer i prehospital akuttmedisin! Med Ambulanseforum pluss får du tilgang til alle Ambulanseforums artikler på nett.
Som abonnent vil du få tilgang til alle våre digitale seminarer, både direktesendingene og arkivet

PLUSS
49,-
Første måned

Ordinært abo 79,- etter først mnd.

BESTILL

PLUSS
599,-
12 mnd.

Abonnentet gir tilgang til alle nettsaker

BESTILL

STUDENT
199,-
Første året

Fornyelse: 275 i året. Tilgang til alle nettsaker

BESTILL

Powered by Labrador CMS