Aktuelt

AMK Oslo, medisinsk operatør. Foto: Live Oftedahl (2019)

Nye pilotdatoer for AMK Bergen og AMK Oslo

Den planlagte piloteringen for AMK Bergen og AMK Oslo utsettes, da prosjektet trenger mer tid for å sikre at den nye løsningen leveres med tilstrekkelig kvalitet.

Publisert

Det er kommet nye oppdateringer i det interregionale AMK IKT-prosjektet, som har som mål å modernisere og forbedre IKT-løsningene for landets AMK-sentraler, kommer det fram av nyhetsbrev fra AMK IKT interregionalt prosjekt. Tidligere var det satt datoer for oppstart av pilotene i AMK Bergen i november 2024 og i AMK Oslo i februar 2025. Nå ser prosjektet behovet for noe mer tid, og det pågår et arbeid med replanlegging av nye datoer tidlig i 2025. Disse vil bli fastsatt i løpet av oktober 2024.

Prosjektleder Anita E. Sandvik har tidligere sagt at det har vært tett samarbeid mellom helseregionene og leverandøren Locus Solutions AS for å sikre en robust løsning, og prosjektet har nylig gjennomført en grundig gjennomgang av fremdriftsplanen.

Prosjektet står nå i en kritisk fase hvor den nye løsningen testes. Dette inkluderer korrigering av funksjonalitet, testing og feilretting før piloteringen kan gjennomføres. I tillegg til denne replanleggingen, er det også et økt fokus på tettere samarbeid og en mer fokusert arbeidsform blant involverte ressurser for å sikre at arbeidet går målrettet og effektivt fremover.

Abonnementstilbud

Følg med på hva som skjer i prehospital akuttmedisin! Med Ambulanseforum pluss får du tilgang til alle Ambulanseforums artikler på nett.
Som abonnent vil du få tilgang til alle våre digitale seminarer, både direktesendingene og arkivet

PLUSS
49,-
Første måned

Ordinært abo 79,- etter først mnd.

BESTILL

PLUSS
599,-
12 mnd.

Abonnentet gir tilgang til alle nettsaker

BESTILL

STUDENT
199,-
Første året

Fornyelse: 275 i året. Tilgang til alle nettsaker

BESTILL

Powered by Labrador CMS