Aktuelt

Stine Marie Wilmann blir ny daglig leder i Ambulanseforum.

Ny daglig leder i Ambulanseforum

Stine Marie Wilmann blir daglig leder i Ambulanseforum. Hun tar over etter Bjørg Bellika som går av med pensjon til sommeren.

Publisert Sist oppdatert

Det var mange gode og kvalifiserte søkere til stillingen som daglig leder i Ambulanseforum.

– Til slutt ble det Stine Marie Wilmann som skilte seg ut som den beste kandidaten, og som blir den nye daglige lederen i Ambulanseforum, sier styreleder Marit Thon Lossius i Ambulanseforum AS.

Bjørg Bellika som har vært daglig leder i ti år går av med pensjon i juni.

Som daglig leder får Stine Marie Wilmann ansvar for blant annet abonnementsutvikling, kontakt med samarbeidspartnere, arrangering av konferanser, fagseminarer og andre arrangementer som styrker den prehospitale tjenesten. Wilmann starter i Ambulanseforum allerede i januar 2024. Dermed får hun en god overlapp med nåværende daglig leder.

– Jeg er trygg på at Stine Marie Wilmann vil gjøre en svært god jobb. Vi har hatt gleden av å jobbe sammen i forbindelse med Oslo HEMS Conference som ble gjennomført i begynnelsen av desember, så jeg har sett hva hun er god for. Hun evner å skape gode relasjoner og ikke minst gode resultater, sier Bjørg Bellika.

Wilmann har solid bakgrunn innen ledelse, prosjektstyring og økonomi. Hun er i innspurten på en mastergrad fra BI i Oslo. Tidligere har hun jobbet som leder i ulike bransjer, men de tre siste tre årene har hun jobbet i Stiftelsen Norsk Luftambulanse. Der har hun hatt ulike roller i markedsavdelingen, og har erfaring med å arrangere konferanser og andre arrangementer, noe som er viktig for Ambulanseforum.

Wilmann bor i Trondheim sammen med sin familie, og beskrives som en pådriver, en god relasjonsbygger og en resultatorientert person. Hun gleder seg til å begynne i Ambulanseforum. Noe av det første hun tar fatt i blir forberedelser til AmbulanseForum i september 2024.

– Det å være med og bidra til å styrke prehospital akuttmedisin er alltid hovedfokuset for programkomiteen som forbereder konferansen. Jeg har stor respekt for arbeidet som er gjort i Ambulanseforum gjennom årene. Nå gleder jeg meg til bygge videre på det gode fundamentet som allerede finnes i Ambulanseforum, avslutter Wilmann.

Powered by Labrador CMS