Samler penger for kreftsyke Tore

Tore Nilsen ved bordet sammen med kolleager
GJENSYN: Tore Nilsen treffer gode kollegaer når han er innom sin gamle arbeidsplass, ambulansestasjonen i Tønsberg. Kollegaer har startet innsamling i håp om å hjelpe med behandling som kun tilbys på privat sykehus.

Anbefaler at alle arbeidsgivere tegner behandlingsforsikring for ansatte:
– Helseforetakene er ikke unntak

– Det finnes ikke særfordeler for ansatte i helseforetakene, sier pressesjef Ole Irgens hos Tryg. Helsepolitisk talsperson Truls Vasvik (Ap) medgir at det finnes svakheter med dagens system.

Publisert Sist oppdatert

Ambulanseforum har skrevet om Tore Nilsen som i fjor sommer fikk kreft i bukspyttkjertelen . Til tross for håpet om en operasjon, ble denne ikke gjennomført, og behandlingen ble stoppet. Senere viste det seg at det finnes en lovende behandling tilgjengelig i Norge, godkjent i flere andre land, men som fortsatt venter på godkjenning her hjemme. Den nye behandlingen tilbys av Aleris, et privat sykehus, men kostnaden er én million kroner, som Tore Nilsen må betale selv. For å kunne finansiere denne behandlingen har kollegaene hans startet en innsamlingsaksjon med bruk av Spleis. Tore Nilsen har fått høre at hvis han hadde hatt behandlingsforsikring, ville han fått behandlingen som kun utføres hos den private helsetjenesten Aleris i Norge.

Hjelp før det offentlige

Pressesjef Ole Irgens hos Tryg sier til Ambulanseforum at han ikke kan kommentere Tore Nilsens situasjon spesifikt, men delte generelle synspunkter om behandlingsforsikring.

Abonnementstilbud

Følg med på hva som skjer i prehospital akuttmedisin! Med Ambulanseforum pluss får du tilgang til alle Ambulanseforums artikler på nett.
Som abonnent vil du få tilgang til alle våre digitale seminarer, både direktesendingene og arkivet

PLUSS
49,-
Første måned

Ordinært abo 79,- etter først mnd.

BESTILL

PLUSS
599,-
12 mnd.

Abonnentet gir tilgang til alle nettsaker

BESTILL

STUDENT
199,-
Første året

Fornyelse: 275 i året. Tilgang til alle nettsaker

BESTILL

Powered by Labrador CMS