Hopp til hovedinnhold


Planlegger ambulansestasjon i massivtre

Den planlagte ambulansestasjonen og basen for hjemmetjenesten på Nedmarken, legges ut på anbud, melder Bygdeposten (krever innlogging).

Kommunen planlegger å sette opp et nytt bygg på Nedmarken der det skal være plass til ambulansestasjon, hjemmetjenesten og hjelpemiddelsentralen.

Da kommunestyret i Modum behandlet saken 17. juni i år, ble det vedtatt med 26 (Ap, MDG, SV, BL, KrF, Sp, to uavhengige og tre FrP-stemmer) mot åtte stemmer (H, én uavhengig og tre FrP-stemmer) at man skulle gå videre med planleggingen.

Det er med andre ord ennå ikke bestemt at bygget faktisk skal settes opp.

Legges ut på anbud

I et møte i byggekomiteen i Modum 9. september, ble det bestemt at man skulle se på arealbruken. I etterkant har arealet blitt krympet med totalt 77 kvadratmeter.

Byggekomiteen behandlet og godkjente så planene for prosjektet i møte 30. september. Samtidig ble det gitt klarsignal for å legge prosjektet ut på anbud.

Under møtet i byggekomiteen ble det også bestemt at det nye bygget skal være i massivtre.

– Det har vært drøftet underveis, men ble vedtatt i møtet 30. september, bekrefter Knut Grimnes, avdelingsleder formålsbygg i Modum kommune.

Bygget får også kantine, felles vaskehall, hjemmetjenesten får 18 parkeringsplasser i kjelleren, og ambulansestasjonen har egen garasje med plass til to ambulansebiler.

Les mer om saken hos Bygdeposten (krever innlogging)