Telemarks første ambulansemesterskap leverte

På ambulansearbeidernes dag den 21. september gikk startskuddet for EMS Telemark første ambulansemesterskap, forteller EMS Norway på sine hjemmesider.

«Hang in» gikk av med seieren under EMS Telemark og skal representere helseforetaket i nasjonalt mesterskap neste år. Vinnerlaget består av Morten Askevold, Marcus Strøm og Thomas Hagen. Foto: EMS Telemark, gjengitt med tillatelse fra EMS Norway

– Dette året arrangerte vi mesterskapet i Langesund, og da er naturlig nok temaet sjøen og skjærgård. Vi håper at neste mesterskap kan arrangeres i Øvre Telemark hvor vi har mer fjell og vinterlandskap, forteller Silje Dalen i arrangementkomiteen.

Kasuistikkene var også preget av årets tema. Det besto blant annet av en stor båtulykke ute i skjærgården bak hotellet. Her bisto Røde Kors med båt, for å gjøre hele scenarioet mest mulig reelt for deltakerne.

Blant de andre casene som lagene fikk bryne seg på denne dagen var trafikkulykke, hjertestans, psykiatri og en klorforgiftning. Casen med klor-forgiftning foregikk i teknisk rom under badeparken – dette også for å gjøre scenarioet mer reelt.

Les mer om lagene og se bilder hos EMS Norway

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.