Skremmende holdninger fra leder ved operasjons­sentralen i Finnmark

«Leder ved operasjonssentralen i Finnmark, Synne Stenslet Roaldsnes, gjemmer seg bak politiregisterloven for å unndra pressen og den øvrige offentligheten informasjon», skriver nyhetsfotograf Vegard M. Aas i en kommentar i medier24

Leder ved operasjonssentralen i Finnmark, Synne Stenslet Roaldsnes, gjemmer seg bak politiregisterloven for å unndra pressen og den øvrige offentligheten informasjon.

I beste fall er det hele fåfengt forsøk på å skape tillit til befolkningen – i verste fall er det hele et tydelig utrykk for total mangel på kompetanse.

I tospann med 110-sentralen

At Stenslet Roaldsnes, i tospann med leder for 110-sentralen i Finnmark Gerd Isaksen, forsøker å forhindre pressen fra å fungere som «den fjerde statsmakt», altså de som skal kontrollere kontrollørene, (les: dere) er ikke bare oppsiktsvekkende – det er regelrett skremmende.

Så skremmende at det burde få en hver redaktør i Finnmark til å steile, journalister til å sette kaffen i halsen og innbyggerne til å undres om 1. april kom én måned for tidlig i år.

Les mer her

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.