– Mange forbinder oss med ulykker og dramatiske hendelser, men det er bare en liten del av vår hverdag

Onsdag i forrige uke var Bjørgun Haugland ferdig med sin siste vakt som ambulansearbeider, skriver Harstad Tidende (krever innlogging).

57 år gamle Bjørgun har i over 30 år vært på vakt for å hjelpe befolkninga i Harstad og ETS i nødssituasjoner, og nå har hun blitt pensjonist.

Bjørgun startet som ambulansesjåfør og portør ved Harstad sykehus i 1987 og har gått gradene innen tjenesten. Etter hvert har hun tatt den utdannelsen som har vært tilgjengelig og fikk tittelen paramedic etter å ha tatt bachelorutdanning i paramedisin.

Gode tilbakemeldinger

Etter mange år ved Harstad sykehus valgte hun å skifte arbeidsplass til ETSAmbulanse.

– Det som fikk meg til å velge dette yrket, var nok det jeg lærte og opplevde som medlem i Skånland Røde Kors Hjelpekorps. At det skulle bli så mange år i dette blålysyrket, hadde jeg vel ikke trodd, men jeg har hele tida hatt en trivelig og interessant jobb. Mange forbinder ambulansetjeneste med ulykker og dramatiske hendelser, men dette er bare en liten del av vår hverdag. Vi får kontakt med mennesker i alle faser av livet, og det oppleves fint å få gode tilbakemeldinger på den jobben vi gjør.

Les mer om saken her (men det krever innlogging).

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.