USA: – Mor forteller at hennes datter døde fordi personellet antok at hun ikke hadde råd til å betale for ambulansetransporten

En kvinne fra Florida sier at hennes syke datter døde fordi paramedics rasediskriminerte henne og nektet å kjøre henne til sykehuset. De avviste å kjøre henne til sykehuset fordi de antok at hun ikke hadde råd til å betale for ambulansetransporten, skriver New York Post.

Nicole Black ringte 911 tidlig om morgenen 4. juli etter at hun fant sin datter Crystle Galloway, som lå siklende med hovne lepper over badekaret, skriver The Tampa Bay Times.

Datteren, 30 år gammel, hadde seks dager tidligere født et barn ved keisersnitt og skrek «mor – hodet mitt!» da moren oppdaget henne sier Nicole Black.

Black, 53, sier at politi og paramedics som ankom spurte henne om datteren hadde råd til å betale 600 dollars for en ambulansetransport på tre kvartaler, og antok at hun at hun hadde drukket.

“Min datter bad for sitt liv” sa Black, som i likhet med sin datter er afroamerikansk. «Det eneste de brydde seg om var at min datter hadde et nyfødt barn, og ikke hadde råd til å betale for ambulanse».

“De spurte aldri om vi hadde forsikring – noe vi har” fortalte Black til ABC Action News – hun opplevde at hun og hennes datter ble utsatt for rasediskriminering.

Black forteller at hun etter å ha brukt 10 minutter på å trygle dem til å kjøre datteren til sykehus, selv kjørte henne til sykehuset. Hun kjørte datteren til Brandon Regional Hospital, hvor en CT-undersøkelse viste hjerneblødning.

Datteren, som var trebarnsmor gikk i coma og døde 9. juli, fem dager før sin egen fødselsdag.

Du kan lese om utfallet av saken her

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.