Hopp til hovedinnhold


Leter etter ny ambulansestasjon i Tønsberg

Ambulansestasjonen har for liten plass ved sykehuset i Tønsberg. Det er behov for å flytte stasjonen, gjerne til leide lokaler et annet sted i byen, melder Sykehuset i Vestfold på egne nettsider.
– Tilbudet til pasientene blir bedre med en mer hensiktsmessig lokalisering et annet sted i byen, mener administrerende direktør Stein Kinserdal.
Den nye stasjonen skal bli på omtrent 1000 kvadratmeter.
Aktuelle tilbydere og eiendomsutviklere inviteres til et informasjonsmøte fredag 9. februar klokken 12.00, oppmøtested er resepsjonsområdet på sykehuset i Tønsberg. Da vil også konkurransegrunnlaget bli konkretisert bedre for eiendomsutviklere.

Rask responstid

Seksjonsleder for ambulansestasjonen Jørn Flaatten forteller.
– Det er to grunner til at vi ønsker å flytte på oss. For det første har vi vokst ut av våre lokaler og for det andre ønsker vi oss nærmere der folk bor. Rask responstid til pasientene er naturlig nok en viktig grunnpilar i vår virksomhet, sier han.
Prehospital klinikk har derfor gjort en vurdering av områder det er mest hensiktsmessig å legge en ny ambulansestasjon. Nå ønsker de konkrete tips til lokasjoner for det nye bygget.
Les mer om saken hos SiV