Hopp til hovedinnhold


Politikerne sa ja til ny ambulansestasjon i Larvik

Politikerne sa ja: Etter planutvalgets møte 13. november er det klart at Larvik får en ny ambulansestasjon på Elveveien, vis-à-vis brannstasjonen, melder Østlands-Posten.
Les også: Larvik får ny ambulansestasjon

Østlands-Posten fortalte for en måned siden hvordan Larviks nye ambulansestasjon blir, og hvor den skal ligge.

– Tjenesten har vokst betydelig de siste årene. Frem til 2008 hadde vi to ambulanser og 16 ansatte. I dag er fire biler og over 40 medarbeidere knyttet til stasjonen. Vi har rett og slett vokst ut av det vi har, fortalte Jørgen Einerkjær, klinikksjef ved prehospital klinikk, som bakgrunn for ønsket om å etablere en ny ambulansestasjon.

Daglig leder i Hans Gaarder Eiendom, Hans Christian Gaarder, fortalte da at han ikke forventet nevneverdige problemer i den videre søknadsprosessen.

Nå er stasjon et skritt videre. I planutvalgets møte 13. november ble det gitt tillatelse, etter delegert fullmakt fra kommunestyret, til å endre eiendommens formål fra «industri, kontor, lager» til «offentlig eller privat tjenesteyting», i tillegg til at det ble godkjent en utvidet avkjøring.

Klinikksjef Einerkjær fortalte for en måned siden at byggingen vil starte så snart det formelle er på plass, og at innflytting er planlagt til oktober 2018.
Les mer om saken hos Østlands-Posten