Stor interesse for akuttkjedeprosjektet

Akuttkjedeprosjektet ved Sykehuset Telemark skaper nysgjerrighet og interesse ved andre sykehus. – Det er mange som tar kontakt med oss for å høre hva vi gjør, og på den måten kan vi også få innspill som forbedrer vårt prosjekt, sier klinikksjef Frank Hvaal i en artikkel på Sykehuset Telemark sine nettsider.

De siste månedene har sykehuset hatt besøk av delegasjoner fra St. Olavs hospital og Helse Midt-Norge. I tillegg har representanter fra prosjektet blitt invitert til Sykehuset i Vestfold, Sykehuset Østfold og Sykehuset Innlandet. Prosjektet skal også presenteres for fagdirektørene i Helse Sør-Øst, og det er stor interesse for akuttkjedeprosjektet i Helsedirektoratet.

– Det er mange som har jobbet godt med det akutte helsetilbudet de siste årene, men sykehusene glemmer for ofte kommunenes helsepersonell som viktig aktører i akuttkjeden, sier Frank Hvaal. Han sier at det er vesentlig å samhandle godt med kommunene for å forbedre den akutte helsetjenesten.

– Hvordan pasientene blir behandlet før de kommer til sykehuset, er svært viktig, og nettopp derfor er godt samarbeid om pasientenes beste helt avgjørende, sier Hvaal.

Les det hele her

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.