Hopp til hovedinnhold


Stor interesse for akuttkjedeprosjektet

Akuttkjedeprosjektet ved Sykehuset Telemark skaper nysgjerrighet og interesse ved andre sykehus. – Det er mange som tar kontakt med oss for å høre hva vi gjør, og på den måten kan vi også få innspill som forbedrer vårt prosjekt, sier klinikksjef Frank Hvaal i en artikkel på Sykehuset Telemark sine nettsider.
De siste månedene har sykehuset hatt besøk av delegasjoner fra St. Olavs hospital og Helse Midt-Norge. I tillegg har representanter fra prosjektet blitt invitert til Sykehuset i Vestfold, Sykehuset Østfold og Sykehuset Innlandet. Prosjektet skal også presenteres for fagdirektørene i Helse Sør-Øst, og det er stor interesse for akuttkjedeprosjektet i Helsedirektoratet.
– Det er mange som har jobbet godt med det akutte helsetilbudet de siste årene, men sykehusene glemmer for ofte kommunenes helsepersonell som viktig aktører i akuttkjeden, sier Frank Hvaal. Han sier at det er vesentlig å samhandle godt med kommunene for å forbedre den akutte helsetjenesten.
– Hvordan pasientene blir behandlet før de kommer til sykehuset, er svært viktig, og nettopp derfor er godt samarbeid om pasientenes beste helt avgjørende, sier Hvaal.
Les det hele her