Ambulansearbeideren Dave (52) var alene på jobb da han kjente hjerteinfarktet komme

Han klarte å bruke sin egen hjertemonitor til å diagnostisere seg selv, før han kjørte seg selv til sykehuset i ambulanse, ifølge Dagbladet.

Da 52 år gamle David Watson fra delstaten Victoria sør i Australia var på jobb forrige måned, fikk han oppleve viktigheten av sitt eget arbeid.

Ifølge australske 9News fikk han hjerteinfarkt mens han var alene på jobb.

Det skal ha vært stille på jobb, så 52-åringen bestemte seg for å gjøre noen treningsøvelser. Det var da hjerteinfarktet inntraff.

Watson har jobbet som ambulansearbeider i 25 år, og visste akkurat hva han var nødt til å gjøre.

– Jeg holdt på å varme opp og plutselig fikk jeg stråler av smerte rundt i brystet, kriblinger ned begge armene og jeg startet å svette voldsomt. Jeg gikk inn og hentet hjertemonitoren og så at jeg hadde en unormal rytme, noe som fikk alarmklokkene til å ringe. Jeg kjørte meg selv i ambulansen 100 meter nedi gata til Casterton Memorial Hospital, forteller Watson i en artikkel publisert på nettsidene til ambulansetjenesten i Victoria.

– Det siste jeg tenkte på

På sykehuset fikk han medikamenter, i tillegg til intensiv behandling av flere sykepleiere og en lege. Watson ble så fløyet i helikopter til et annet sykehus, hvor han umiddelbart ble operert.

Les mer om saken hos Dagbladet

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*