Hopp til hovedinnhold


Ambulanseforum nærmer seg! Tidenes beste program?

Vil du sove på hovedhotellet må du skynde deg med å melde deg på! 

Her er påmeldingslenken

Programmet i år har mange workshops og mindre Møt eksperten-sesjoner. Dette gjør vi for at deltakerne skal få enda bedre læringsutbytte.
Workshops
Under mottoet «Vi deler livreddende kunnskap» har vi blant annet workshops om høyprestasjons HLR, spinal stabilisering og leiring, prehospital luftveishåndtering - med utgangspunkt i nye skandinaviske retningslinjer og hvordan man skal ta vare på ryggen sin i dette  yrket.
Møt eksperten
På Møt eksperten-sesjonene er det et bredt spekter av temaer: Barn - kjennetegn på omsorgssvikt, mishandling og overgrep, vurderingskompetanse, prehospital EKG, basale smittevernsrutiner, pasientsikkerhetsarbeid, sikkerhet ved store arrangementer, egensikkerhet på arbeid på eller ved høyhastighetsvei og kollegastøtte.
Hovedprogram
I forelesningsprogrammet har vi en traumesesjon, en sesjon om samarbeid mellom kommunehelsetjeneste og ambulanse, pasientsikkerhet, barn, nødmeldetjeneste, ambulanseutdanning og medisinsk nytt med mer.
Spesialpris for lærlinger
Også i år har vi et spesialtilbud til lærlinger og heltidsstudenter på dagpakker. Det koster 750 kr og da kan man få med seg det man vil av foredrag og workshops samt dagpakke på mat.
Redningskonferansen
Onsdag 28. september arrangeres Redningskonferansen, som i år har et stort program som ledes av konferansier Siri Lill Mannes, journalist og tidligere nyhetsanker i TV2. De som var på Nødnettdagene husker henne der. På Redningskonferansen er et visst antall billetter sponset, og de er det ganske få igjen av: Redningskonferansen koster 650 kroner inkludert minglemiddag på kvelden. Prisen stiger til 1650 når de sponsete billettene er revet vekk.
Det blir som alltid en stor prehospital utstilling med flere nyheter!

Velkommen!