Tema: KOMPETANSE – Ambulanseforum nr. 3 2016

LIVREDDENDE KUNNSKAP: Kan man spare på noe så viktig?

AF_nr3_16_forsideAmbulanseforum var nylig på EMS2016 i København, den første europeisk konferanse i prehospital akuttmedisin. Der fikk vi mange inntrykk av hvordan ambulansetjenester i andre land lager systemer som redder liv. Hvordan de gir de ansatte kunnskaper og ferdigheter som gjør at de kan gi den beste behandlingen til pasientene.

Dette nummeret handler mye om kompetanseutvikling. Her presenteres forslag til ny, femårig rammeplan for ambulansefaget. Her diskuteres kravene til framtidens ambulansearbeider. Og ikke minst: Her viser vi hva som er status i helseforetakene når det gjelder kompetanseutvikling av ambulansearbeidere. Det er store forskjeller mellom tjenestene!

Alvorlige ambulansulykker skjer rett som det er. Nå inviterer ambulanseulykkesgruppa til bedre registrering, slik at man kan finne ut hvorfor og hvordan ulykkene skjer.

I dette nummeret kan du også lese om hvordan vi behandler rusmisbrukeren, den spennende bedriftshistorien til Laerdal Medical. Vi tar også turen til den fine, nye stasjonen på Bømlo i Helse Fonna.

Og mye mer! 

Ønsker du å abonnere? Sjekk her!

 

3 Comments

  1. Pingback: Test deg selv - BARN - Ambulanseforum

  2. Pingback: App for å spare livsviktig tid - Ambulanseforum

  3. Pingback: Snart blir det mulig å sende SMS for å få nødhjelp - Ambulanseforum

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.