Hopp til hovedinnhold


Julenøtt 6. desember

Vi følger Ronny Hjulås fram mot jul. Han har sett på en episode av Akutten, og lurer på noe. Svar rett og bli med i trekningen om dagens premie!

Se svaret! :) Vi følger Ronny Hjulås fram mot jul. Han har sett på en episode av Akutten, og lurer på noe. Svar rett og bli med i trekningen om dagens premie! 
NB! Send svar på epost hvis du vil være med i trekning om premie! Ikke skriv i kommentarfeltet!  
Se alle julenøttene her
Ronny Hjulås og hans medelever er tilbake i klasserommet ved Dyslekselia vgs.
Læreren er sliten denne mandagen etter å ha hatt alle barna sine på pappahelg. Han vil gjerne at klassen skal se film.
Han setter på et par episoder av TV-serien ”Akutten”, som i mange år gikk på TV3. Ronny synes ting skjer altfor fort på ”Akutten” og blir i stedet fascinert av det merkelige gulvet i mottakelsen i denne serien. Det er sjakkrutemønstret i svart og hvitt.
Hvorfor er gulvet i serien slik som det er? 
Svar:
Filmcrewet filmet først en pilotepisode på 2 timer, som senere ble til episode 1 og 2. På grunn av dårlig økonomi fikk de bruke et nylig nedlagt sykehus i East LA. Gulvet i mottakelsen der hadde nettopp dette utseendet. Da Warner Bros. senere bygde et studio i Burbank ble det laget med et utseende som var likedan.

Dagens vinner er Silje Dalen!

Vi gratulerer så masse!

(Svaret på spørsmålet kan du sende til live@ambulanseforum.no, og bli med i trekning om en premie!)

Julenøttene er laget av lærerne Birgitte Bjørngaard, Dag Uno Furuknap og elevene i Ambu 13 på ambulansefaget på Lukas videregående skole.
Vi annonserer svaret og dagens vinner hver ettermiddag/kveld.