Hopp til hovedinnhold


Oppdatert program

AmbulanseForum 2011 nærmer seg: Her er tidspunkter og sesjoner i årets konferanseprogram. NB! Nye tider! Konferansen varer til klokken 16 tirsdag. Påmelding på workshop!

Det har vært flere endringer i programmet, både som følge av terrorangrepet i regjeringskvartalet og massakren på Utøya, og på grunn av debattene som har fulgt i etterkant.

Sted og tid: 3-4. oktober 2011 på Clarion Hotel Oslo Airport Gardermoen

Nytt og oppdatert program! (pdf) NB! Nye tider! Konferansen varer til kl. 16 tirsdag

Meld deg på Workshop tirsdag her! Det akutt syke barnet og Fødsel i farta er temaene for workshopene.

Aktuelt og sterkt program: Terror Oslo/Utøya, rapportering fra store hendelser, nasjonalt risikobilde – hva er vi redde for?, standardisert tilnærming til katastrofer, beredskap for hypotermi, skader etter usikrede gjenstander i bil, lov og rett: Rettslige rammer rundt ambulansepersonenellets virksomhet - ansvar og taushetsplikt, barnevern – hvem har meldeplikt?, Helsetilsynet om Tøyensaken, fødsel i farta – simulering, riktig destinasjon for hjertepasienten, erfaringer fra London HEMS, skadestedsledelsen på storulykken i Lavangsdalen – Tromsø,  og sist men ikke minst; et innlegg fra Helsedirektoratet om ambulansepersonell bør tidligere inn i usikrede områder enn i dag.

Event, plenumsesjoner, parallellsesjoner, workshops, Norges største utstilling av prehospitalt akuttmedisinsk utstyr, demonstrasjoner, mingling, middag og møter.

Pris: Konferansen koster 3950; eks moms, det samme som i fjor, med full pakke: kost, losji, foredrag og utstilling.

For påmelding og oppdatert program, følg med på konferansesiden vår.

Påmelding: Meld deg på via nett eller send e-post til post@ambulanseforum.no.

Årets hovedsamabeidspartner er Ferno Norden.