Hopp til hovedinnhold


Ambulansen i Meløysund sviktet igjen

For andre gang på under en uke sviktet ambulansen på Meløy. Da helsepersonell skulle hente en pasient ute på øya, fikk sjåføren ikke start på bilen som står stasjonert i Meløysund.

For andre gang på under en uke sviktet ambulansen på Meløy. Da helsepersonell skulle hente en pasient ute på øya, fikk sjåføren ikke start på bilen som står stasjonert i Meløysund, skriver Meløyavisa.

Vi beklager det inntrufne, dette skal ikke skje, sier driftskoordinator Christer Rønnåbakk i prehospital klinikk ved Nordlandssykehuset i Bodø.

Helsepersonellet måtte atter en gang ringe rundt på bygda for å få tak i bil som kunne frakte både helsepersonell og pasient. Heldigvis fantes det også denne gangen en bil på øya som var tilgjengelig og stor nok til å frakte en båre slik at pasienten kom seg til legeskyssbåten.

Strømløs
-Dette er uheldig og slik skal vi ikke ha det. Vi jobber med saken, og den har stor prioritet hos oss, sier Rønnåbakk.

-Vi har enkelte problemer med de bilene som står ute rundt omkring på øyene. Dette pga klima og manglende ukentlig tilsyn. I dette tilfelle var det en strømkabel som har vært utsatt for fukt og dermed forårsaket at sikringen slo ut.

Les mer om saken i Meløyavisa